Sunday, March 13, 2011

MY WEDDING INVITATION [STICKY POST]





Assalamualaikum WBT.

^_^

dengan segala hormatnya, saya, selaku penulis blog ini ingin menjemput readers blog ini ke majlis perkahwinan saya yang bakal berlangsung padaa 13March2011 bertempat di Taman Samudra, Batu Caves, Selangor.

hehe.

adalah diharapkan dengan kehadiran anda, dapat memeriahkan lagi majlis perkahwinan saya dan bakal hubby ^_^

P/S: Sila tinggalkan emel add ya untuk saya fwd kad kawen :P





oh sebenarnya agak sedih jugak la. sebab saya dah tukar link blog kan (dan tanpa notis plak tu. kuikui) Jadi, perasan la unik visitors dah berkurangan secara mendadak. haishhhh. jadi cemane nak jemput silent readers ni. huhu. harap dorang dapat cari link blog ku yang baru ni.

tu laaaa.. tukar lagi link secara mendadak kan =P

oh ya, ini sticky entry sampai majlis kawen. hew hew.


9 comments:

ay_yusof said...

Hi hi. Muni, Ay silent reader blog ni. Masa Muni tukar url blog, menjajau juga cari. Nasib baik Muni pernah komen kat blog Ay.

BTW, Ay pun tukar url blog juga. Letak notification kat Fb je. Tu pun ramai yang tak perasan.

(suka baca blog Muni sebab nanti Ay akan rasa happy dan senyum sendiri ^_^)

mun-e said...

hi ay. hehe so suwit la ay suka bace blog kite ;P

tu la tukar url sbb dh bengang giler dgn lalat yg buat onar kat sini huhu

sebbaik penah komen kat blog ay kan? hehe

thanx ya ;-)

Nurulhuda|Adlie said...

mun-eeeeeeeeeeeee, tatau la u baca ke tak before wedding, i wish u selamat pengantin baru in advance, ohmy cepat masa berlalu dah sampai turn u, Alhamdulillah hampir tiba, semoga semuanya selamat n berjalan lancar, i doakan yang baik2 belaka for ur wedding day as well as the new life ahead, senyummmmm banyak2 okay dear, insya Allah ull be the perfect bride for the groom =) miss u!

mun-e said...

mekasih hudaaaaaaa. mestilah sempat bace. kejap2 stop check intenet. hahaah. hudaaa cpt lah update blog kehidupan terkini. dah ade baby ke. hehehehe. rindu jugak nak bace ur new entry! ^^

missrivebell mumun said...

congrats kak muni..

lydiarahayumahmod said...

hye bakal pengantin.. =)
harap semoga semuanya berjalan lancar yea..tenang2kan hati... good luck!

mun-e said...

@adik mumun
mekasihhh.. jemput dtg ;)

@lydia ke hafiz??

:P

terima kasih.. aminnnn ^^

Apizolla said...

psstt... kasi emel ko nye kad kawen.. xde pe aral.. insyallah kami sampai

marinahunny said...

assalamualaikum mun-e,

akak pnh juga baca blog mun-e ni. tau pun sbb geng dgn dd dudu. kali ni nk kasi komen la ;)

tahniah sbb melangkah setapak dr seorang gadis kpd seorang isteri. moga diberkati kehidupan rumahtangga mun-e dan rizal. jadi lah seorang isteri yg mendengar kata dan sentiasa membahagiakan suami. sentiasa bertolak ansur sekiranya berlaku pertelingkahan, itu sgt penting. jgn merajuk lama2 tau. beralah la demi kebahagian rumahtangga walaupun bukan salah isteri. sentiasa amalkan pelukan mesra beberapa saat diwaktu pagi ataupun sblm g keja. waktu mlm sebelum tdo ataupun setiap kali selepas solat berjemaah sentiasalah memohon keampunan dr suami.

insyaallah..

semoga mun-e dan rizal bahagia ke akhir hayat dan cpt2 dpt baby. nanti blh join omma dd ;)