Sunday, February 20, 2011

muka saya dah bersih skang ;p cewah ;p


hehe. siang tadi gi buat facial treatment kat sini

kan tak jadi gi seputeh kapas. puan dianah suggest buat kat sini. lagipun sebenarnya, spa ni adik badik ngan butik pengantin yang aku amek. hehe. dekat je dengan rumah.


baju sapa tu? ;p

overall, puas hati sangat sangat. perghhh. berjuta2 whitehead aku berjaya di keluarkan tadi. hua hua. nak2 kat hidung, memang banyak. huhu. blackhead plak kakak tu cakap banyak kat pipi tapi tak sebanyak whitehead ar...

kuar dari situ je, check hidung, fuhhh berkilat kilat. kahkah. sudah bersih hidung ku. hihi. oh ya, nanti minggu nak kawen tu. akan pergi sekali lagi buat bridal pakej pulak. hehe. ade lagi sekali facial. kakak andam la suggest buat facial at least 2 kali. hehe.

so total nya 38 hengget + pakej bridal 1 week session 190. okay la kan. takde la mahal sangat. range harga standard ;)

tak sabar nak gi bridal pakej plak. ade mandi manda.. hihi


3 comments:

ieda said...

assalam..selamat menempuh alam rumahtangga...premarriage is always the best time to remember.

Nadia501 said...

murahnya kak facial tu! Kat tempat nadia kalau buang whitehead semua tu RM50.

aYeNz said...

hokayy...sama mcm kes aku..cuma aku dgn apiz masa tu..

sibuk bli itu ini..masuk kedai makan..mlantak macam apa je..skali cek wallet..dua2 kosong..adehhh..

sbbkan aku dlu yg da habis makan, so aku tpksa aku cagarkan apiz pada ane kedai mamak tu kejap..sbbnya aku nk lari jap ke atm..haha..