Saturday, February 19, 2011

hari ni tak jadi pegi facial pon hahaha



esok baru pergi ;p and tak jadi pegi seputeh kapas tu.. hee.

esok pegi facial kat spa yang sekali dengan butik andaman aku amek tu heee. puan dianah sajeskan buat kat situ. lagipun situ dekat dengan rumah. pe la nak gi jauh2 kan kan ^_^

tadi, tempah bunting kat medan mara. hehe. tempah 1 bunting je ;p and tiru idea lina. ade 2 tarikh skali. supaya nanti rumah rizal pon guna je la bunting yang sama hahaha. jimats ;p

anddddd secara tetiba je aku teringin mau ada guestbook ^_^ hehe. tapi, tak la macam orang lain punya yang canggih2 cun meletup tu kan. aku buat yang biase2 aja. hehe. nanti dah siap design, aku tepek gambar kat sini ek.

korang korang korang wajib sign kat guestbook tu nanti tauuuuuu. satu page besar untuk sorang. muahaha. sila sertakan ucapan sekali ya. hehe.

okay, itu aja. tak sabar nak pegi facial treatment sok ;p

wahhh. 3 minggu lagi uols~ excited! ^^


No comments: