Tuesday, February 15, 2011

25 hari lagi

hehe..

macam tak caya lagi 25 hari nak bernikah ^_^

tadi pagi, pegi fitting baju sanding. simple je bajunya. tapi aku sukaaaaa ^_^ rasa taknak bukak after cuba. hikhik overrr. tapi lum siap lagi la kainnya. bajunya dah ada la. heeeeeee.

before gi fitting, pergi beli baju nikah untuk rizal kat wangsa walk. beli ready made jeee. senang :P kedai apa tu namenya. alamak. lupa pulak. beli time takde sales, so mahal la sikit. hee. takpelah. baju nikah kan? kena la beli spesel sikit =P

lepas gi fitting plak, singgah rumah syaiful. hantar kad. before pergi tu call dulu cakap nak singgah kejapppppp jekkkkkkk. sekali, melekat sampai 1 jam setengah. huahuahua. ala lama dah tak jumpa. nanti time wedding takleh nak layan lama2 sangat kan? hehe.

so, skang nak berehat jap. nak tengok hantaran satgi. hehe.


No comments: