Wednesday, January 12, 2011

serba tak kena..

hari ni serba tak kena.. dari pagi lagi..

pagi2 bangun tido lepas solat subuh, gatal tangan pi klik play kat video kawan upload kat FB pasal seorang pakcik ni tersepit kat lori accident. pakcik tu mintak tolong.. sayu sangat sore die :( video tu plak hala ke kepala sampai kaki dia. kepala darah2.. kaki / perut kulit terkoyak :(

sepanjang hari aku terbayang video tu. aku tak sanggup tengok sampai abes. pakcik tu mintak tolong sambil gigil gigil badan dia tahan sakit :'( Allahuakbar :'(

tah la.. orang yang rakam video tu pon sampai hati dia rakam.. sepatutnya dia tenangkan lah pakcik tu sementara tunggu bantuan sampai :'(

aduhhh.. asek teringat ingat jeeeeeeee :'(

(dah tau lemah semangat, lagi tengok kan? hukhuk)

lunch tadi plak.. ktorang lunch kat luar. sebab ofismate nak g tinjau tempat untuk buat farewell team dia nanti.. tengah on da way, keta die kena langgar dari belakang. kuat gilerrrrr bunyik. nasib baik bumper belakang tu tak jatuh. and ktorang tak cedera apa la. pompuan ca ya nun alif tuuuu sms sambil drive. mentang2 pakai keta mahalllllll. badigol soot betul!

and.. that accident supposed to be my accident. kalo tak, naik keta ku. tapi tukar naik keta kawan ku tu. bila terfikir pasal ni.. tuhan nak tolong aku laaaa.. sebab kalo keta ku yang kena..sah2 sangat kemek. saga kan lembik je besi die. uhuk.

syukur ya Allah..

memang serba tak kena la hari ni.. hmmm

:|

No comments: