Monday, January 3, 2011

random rizal :P

hehe. nak cakap pasal RR ;p

semalam, after RR balik dari kampung, kami deting kejap kap C4. heee. dia kasi ku dekstop calendar ngan planner cimbeng punya. suka yayyyyyy :P baru lah semangat nak sambut new year gitu kan? ngee.

masa jalan jalan kat dalam C4..tetiba lalu kat kawasan baju budak sekolah

"kalo syg pakai baju sekolah ni mesti orang ingat betul2 budak sekolah kan? "

muaahaha. motif nak kate aku muka budak budak la tu ;p

aku pon balas

"kalo bie?"

muaahaha. saje nak condemnkan dia. keskes =D





hari ini..

pagi tadi tetiba aku buat keputusan nak half day hari ni. sebab mak suruh setelkan bil2 ngan pergi maybank bayar ASB dia la.. keta dia la.. so kena gi 2 tempat. pening pening cemane nak buat. last2. half day je lah. hakhak.

pastu, alang2 halfday tu, ingat nak amek kad kawen terus la. yeee kad kawen masih kat kedai tu. dah seminggu dah. haha. segan jek. macam gaya tak kesah plak kalo nak biar situ sabtu ni baru amek.

so, sms RR. ajak amek kad kawen lunch tadi. die tak kesah la walaupun banyak kerja. dia cakap asalkan masuk balik pukul 2 okay la... pastu fikir2 balik takut tak sempat je.. so aku pon cakap takpe lah biar aku je gi sorang sorang.

wahhhh dah abes berdikari lah tu kennnnn ;p well~~ being muni.. u know la kan.... pukul 12 tetibaaaaaa aku sms die ajak gi same2. hahahahaha. mesti tensen jek mamat tu ;p kejap kate takpe kejap ajak pegi. hehehe. well.. please get used to it eh ;p

maka, sama2 la kami tadi gi kedai tu kat pudu. on da way, hujan pulekkkkk. motif time buat kad kawen hujan, time amek pon hujan??? hahah.

aku adalah sangat excited okay dapat kad kawen ^^ time drive sebok2 jugak nak tengok kad sambil di jeling RR. 'balik nanti tengok laaa puas puas', katenya. hikhik.

haishhh. excited nak edarkan =D

sekian, random rizal :P


No comments: