Sunday, January 23, 2011

melawat baby rayyan ^^

tajuk sangat straightfwd gitu ;p

semalam, teman along ku gi buat test minum air gula kat PMC sg buloh. pastu, terus gi tengok rayyan ^^. bila lagi nak pergi kan kannnnn. nak masuk 3 bulan dah dia.. rayyan nanti datang ye time auntie muni kawen.. hehe..

die kecik lagi laaa.. takut nak dukung. tak berani :P dalam gambar nampak macam dah besar tapi masih kecil lagi rupenya.. hee. tapi menurut mamanya badan dia dah keras dah. :)

jom layan gambar. ciare, izinkan hamba menayang gambar baby mu banyak2 di sini ya :P

cak! hehe. rayyan senyum :) kiyuttttt ^^

rayyan dengan meow auntie muni kasi :P

tapi dia tak suka lagi meow.. yeahhhh yeahhh tepi ko meowwww. hahah.

oh.. auntie amy belikan rayyan baju.. hehe. (gambar lupa nak snap :P)


rayyan tepis meow belah kanan.. auntie muni letak balik belah kiri.. kehkeh


yeahhh saya lah rayyannnn (agaknya la dia cakap gitu :P)


tetiba entry ini diakhiri dengan wajah ibu mengandung sedang minum air gula.. hikhikhik..

bye!!


4 comments:

Madam Amie said...

entry ni kejam ltk gambar aku minum air gula tuh! benciiii benciii...

ja_on_seven said...

arghhh stressnye tgk akak ko minum air gule tersebut..arghhh dan arghhhh lagiii

Ciare Baha said...

wuahh mama rindu rayyan T____T baru 1 jam setengah berpisah...hok hok

tenkiu auntie muni & auntie amy dtg tgk rayyan...tenkiu jgk bg adiah..i likeee ;)

Ciare Baha said...

ja, nape ko stress? dulu pon ko kena minum air gula ni ke? huhu....keeee, adam sdg otw mendapat adik? tettt ;p

{motip besembang dlm komen mune??huhu}

munie, verification word ko MILKS..wuuwuu teringat kat rayyan...