Saturday, January 1, 2011

last day of 2010!


eh jangan silap. tu untuk kesah semalam. hehe. semalam kan hari terakhir 2010. semalam, celebrate dengan budak2 ofis ramai2 gi mid valley. ceh tipu jek. sebenarnya buat farewell dinner untuk sorang kakak ofis yang last day nya semalam and lepas tu sebenarnya excited main boling. heeeee.

KAMI yang telah menghuru-harakan nandos mid V semalam. hahaha.

kakak yang duduk tengah tengah tu la yang dah benti kerja. setelah 15 tahun kerja di situ katenya.. hooo. maksudnya sejak aku umor 11 tahun lagi beliau dah kerja di situ dah. dari zaman die anak dara sampai la dah kawen kali kedua. hihih. lame kan?

my food! old style chips and grilled vege with 1/4 chicken with EXTRA HOT peri peri flavours! nyum!

diapit 2 gadis HOT! hahah

menempel time orang bagi ucapan ;p

si kay menangis. haha. poyo ;p


sesungguhnya kami adalah sangat kecoh + gelak kuat + buat tempat tu macam rumah sendiri. hahaha.

tak tau la kalo ade orang kutuk dalam hati ke tak... ;p eh kalo ade readers yang ada semalam saya mewakili kawan2 semua mintak maaf eh. heeee

lepas makan, solat.. pastu main main kejap before tunggu main boling pulaaa. sebab boling book pukul 9 malam.


addib VS rezza haha

muim VS kay haha

tumpang lalu budak2 ofis~~ heheh.


team boling ku. team no 4! haha.

dannnn keputusannya adalahhhhhhhh.. aku dinobatkan sebagai ratu longkang! bahaha. takpeeee, ni baru 2nd time main :P huhhh harus belatih boling selalu ni! tak puas hati kalah. haha. bestlah main boling. jom main esok? tetiba :P


masa ktorang main ni.. adalah glow in the dark. sebab tu gelap je. hee

lepas makan.. team yang kalah belanja makan chocotop mcD yay! haha. seyes rasa macam budak2 sekolah baru nak up jek smalam. main boling kecohhh. makan nandos kecohhh. beli chocotop pon kecoh. hahaha. gila enjoy lah!

kenangan manis di hari terakhir 2010 =)


No comments: