Monday, January 17, 2011

la ikro ha fiddin..



sapa tengok ceta ni tadi?

oh.. suka la ceta ni.. macam tak sangka astro ada tayang ceta berkualiti macam ni. hahah.

dd, aku tau ko tak suka sh amani kan? muahaha. tapi ceta ni best! :P and zach ni hensem nya dalam ceta ni. dah la jadi doktor. wah~~ suka suka. hehe.


suwit pulak gandingan mereka ni. heeeeeeee.


sapa tak tengok tadi.. sila tengok ulangan yaaaaa :)



3 comments:

nadia-ady said...

kak!!!!!!!!!! Terlepas nak tengok sbb tertidur!!! Waaa dah la dah mark citer ni aawal2 sekali tertiur plak adeh! Bila ulangannya kak? tahu tak? kang terlepas ulangan plak.huhu

dd dudu said...

eh aku x suke sh. amani eh?? lupe. tp aku ingat ko yg x suke dlm cite gol n gincu

nak! gg nak!!

haha

tp aku suke je die dlm tiramisu. comel kelakaa :D

mun-e said...

nadia: hehe siannya tetido ;p ala astro akan ulang punya lah nanti. tunggu jeeee. hee. tapi tak tau plak bila die nak ulang tu.

dd: eh bukan ko ke yang tak suka?? hahahah. confuse sudah ;p

tiramisu eh? a'aaa kelakarrrr. haha.