Thursday, January 20, 2011

kesah sebelum demam..


hehe ade cerita di sebalik sebelum demam tu rupenya. heh. heh.

actually, isnin lagi dah rasa nak demam. mula sakit tekak. kirim kat ofismate belikan fisherman atau strepsils atau yang sewaktu dengannya. beliau belikan fisherman.

tak bagus la fisherman. lepas makan, tekak bertambah bengkak rasanya. huhu. so, kononnya nak melawan demam.. takmo demam.. huu.. maka lepas kerja ari isnin tu, balik awal.. tetiba call RR ajak jumpa. neway, RR adalah MC ari isnin tu. sakit yut katenya ;p

jumpa pon sebab dia nak pass kan form nikah die yang dah setel di isi.. ni konon2 jumpa RR bersamaan dengan jumpa penawar demam la.. hihihihi. tapiiiiiiiiii... pagi selasa tu tetap demam. hahah.

M for muni ;p

kononnya2 order coffee panas sebab sakit tekak kan.. so takmo minum ais.. sekali, coffee black canyon ni adalah pahit sesangat. adehhhh. sakit tekak pon still boleh rasa pahit ;p last2 tukar air dengan RR. hehe. minum ais jugak akhirnya. terbaik ah. sakit tekak minum ais ;p

garden chicken salad

wah~~ salad uuuu~~ hahah. takde selera nak makan. nak makan sandwich, tak terasa nak makan sandwich. hehe. mengade ngade. maka, makan salad.

i City ;p

haha. tipu jek. tetiba feeling2 i City plak kat JJ AU ni.. comel je ade lampu2 kat sini.. tiru i City la tu. heh ;p

okay dah. tu je.

bye! :P


2 comments:

Cik Seni said...

musim demam weh skang ni...huhu

mun-e said...

kan? huhu..

hasni, mekasih header baru ;p