Sunday, January 2, 2011

hari pertama 2011! :B

hari pertama 2011! macam tak percaya je dah masuk 2011 kan? excited nak masuk tahun baru ni =) tetiba rasa sangat berazam gitu. hehehe. ke aku sorang je rasa macam ni? haha

anyway, sempena tahun baru.. kami sekeluarga telah together gether (sori menjahanamkan bahasa inggeris :P) breakfast kat Old Town White Coffee cawangan Sri Gombak yang baru buka. yayy dah ade Old Town yang dekat dengan rumahhhh ^^ pasni leh sangap sangap gi lepak kat saneeee hehehe

mak lang dan aqil.. buat aksi manja. hahah.

semua ada kecuali abg ipar sulung. hee. die kerja :P

amry ayah dan along :)

mak suap ayah hehe.

pekerja itu adalah anak murid emak. heee. *abaikan muka gue* :P

breakfast ini adalah disponsor oleh *aku* dan abg syamsul. haha. nak jugak tu bagitau khennnnn. ngeh ngeh ;p

2011! tak sabar nak tunggu perjalanan tahun ini cemane. ^^

No comments: