Wednesday, January 26, 2011

fire drillllll

pagi tadi.. pagi pagi lagi.. dapat emel dari user. emel yang buat ku tersenyum lebar macam ni

^___________^

hahah. sebab, request yang menyusahkan tu, tak yah buat. yahoooooo. terus rasa hepi yang tak terhingga yang bila pukul 10.30 ade fire drill pon tak kesah. walaupun kena turun ikut tangga dari tingkat 14 semata mata tuk fire drill, sumpah tak kesah! huahua. basah ketek!!

ketek = ketiak.

hahahaha.


lautan manusia :P

time ni lah syokkk usha orang2 dari company lain. kahkah. ceh tak sedar diri betul lah nak kawen lagi mau usha usha yeeeeeee. :P oh, company tuuuuuuut banyak mat mat saleh lah. hoho~

kami!! (ku pinjam tudung mak hikhik)

dah, dua keping gambar cukup :P


No comments: