Tuesday, January 25, 2011

danggggggg dang dangggg bertalu talu!!


hehe.. di saat aku menaip ni.. lagi 46 hari untuk nikah!!


tapi masih banyak lum buat. uwwaaaaaaaaaaaaaaaa

okay, yang belum buat ialah

1- nak tempah bunting

2- nak snap proper gambar kami berdua sebab nak letak kat bunting. mane ade gambar berdua yang proper.. suma yang stok snap muka sendiri jek T_T tak pasal2 kena kutuk kalo letak gambar tu T______T

3- masih tak cukup kumpul alamat kawan2. aaa ade yang aku jemput pakai email je ni kanggg. tapi kang mesti kad kawen banyak berlebih. sebbaik kad kawen murah jek. kuikuikui ;))

4- design hantaran!! dangggggg! konon2 nak sentimental value aka berjimat lalu nak nyusahkan diri sendiri.. nak buat hantaran sendiri. aaaa. barang dah beli dah. OMG sebbaik dah beli! jadi, tinggal nak gubah je. hoho

5- tempah cuppies tuk hantaran. cari dekat2 dengan rumah je.. sonang

6- buat penanda arah. buat sikit jekkkkkkk. sebab rumah selalu buat kenduri, suma orang hafal jalan sudah. kahkah. leh pakai ke ini alasan? :P

7- buat bunga manggar. hahah. time along aku kawen, aku yang buat benda ni. jadi time aku kawen, sape nak buat kan?????

8- follow up dengan kakak andam pasal baju sume

9- cari veil utk nikah. ade sape2 nak pinjam kan aku veil dia yang gorgeous tu tak? ni tanya secare serius niiiiii T_T

10- permohonan kawen di pihak ku masih pending lagi. jumaat ni kot ayah jumpa tok kadi. huhu. nevessssssssssss!


aaaa~ tu je la kot pk setakat ni. lain2 hal seperti nak pergi spa ke ape ke. aaaa. malas nak pk :P cukup kot seminggu sebelum nikah tu hari2 gi mandi wap dekat FF tu. hahah.

hal kerja plak. bos yang dengki saje kasi kerja susah nak dekat2 time kawen ni. aaah. bos memang orang yang dibencikan! taknak jemput datang wedding aku kanggggggg. aaaaaaa.

uh. hampir sikit lagi nak jadi bridezilla. sebbaik masih waras. huhu.

4 comments:

dd dudu said...

muni klu bunting letak gamba yg snap2 sendiri tu jugak kann, hehehe memang lain dari yg lain ;p

jap nak gelak sorok2 hihi

Sayid Hameed said...

haha..kelaka la mune ni..
opss..mune tgh stress ni =D
Cool2 kan hati k..GudLuck Muneee...

aYeNz said...

sabar mon..sabar..
aku pon tgh susah hati ni..
dah malas nk kira hari..sbbnya makin dikira makin stress..

kje pun byk gak..blmbak smpai rasa nk muntah (da muntah pun pg td)

klu ssh sgt pasal bunga manggar..ko pi bli batang n bunga manggar yg mmg da siap dari kedai..aku rasa..aku wat camtu je sbb smua nak kene urus sndiri kan?

hmm..

mun-e said...

dd: hahah. eh jap, bayangkan. oh tidakkk. tak relaaaaa

sayid hameed: hehe.. cool la ni. cool sambil makan ice cream mat kool mat kool kawan ku. hakhak.

yen: hahah yennn. bunga manggar tu mmg beli siap.. maksudku nak cucuk ke span nya nanti. hehe. oh lupaa harus beli batang jugak. tak ingat batang yang dulu masih ade ke tak. hoho.