Sunday, January 9, 2011

cari hantaran lagi :P




salam..

hehe. korang sihat? saya sihat :P

siang tadi, pergi jumpa kakak andam. diskas2 pasal baju apa nak pakai time sanding and tandang. pastu, pegi one U beli hantaran baju and seluar untuk RR.

tetiba kat one U tu ada pameran keta.. concept car ngan hyundai.. pelagiii.. berangan jadi model keta kejap :P

concept car ni tak bole usik.. hoo. gempak kan rim dia???

gaya permaisuri agong melambai :P

ceh.. ini kerja dia ya bila orang bz =P

dengan ini, nak isytiharkan bahawasanya encik RR kite ni seorang yang cerewet bila memilih pakaian dan makanan :P


si cerewet :P

cerewet sebab nak seluar yang ade plead laaaa.. kalo jeans, nak yang ade poket2 laaaaa... haiyoo cerewet sungguh. 4 jam kat one U cari seluar dengan baju dia jek. -.-

takpelah. cerewet cerewet pon tetap sayangggg. auwwwwww :p


No comments: