Sunday, January 16, 2011

aku mmg x penah suka mebeng


dari dlu aku x penah suka mebeng. tak suka servis dorang. tak suka dorang caj 50 sen kalo bulan tu kite cucuk duit lebih dari 4 kali. padahalllllll kite cucuk dari atm mebeng tu jugak bukan bank lain pooooonnnnnnn

mebeng sukaaaaaaa sedut duit orang!

tak suka tak sukaaaaaaa.

dah la kalo request TAC lambat sampai. kadang2 la.

pendek kate memang tak suka!

tambah tak suka lagi bila jumaat lepas, aku withdraw duit kat mebeng (gaji aku masuk mebeng =.=) aku dapat 2 keping duit 50 yang berselotep!!! di ulangi, 2 keping berselotep!!! dan sekeping yang koyak macam kena gigit tikus!

WTHabcdefgh?!!


duit macam tikus gigit camni ko kasi kat aku????

korang rasa duit ni laku lagi ke tak? and yang selotep tu.. valid ke???????? gambar selotep takde sebab sekeping dah kasi kat kawan aku tuk bayar hutang (dia terima je sebab die cakap bole gune lagi duit tu and die confident .. uh aku rasa bsalah jugak okay~) and sekeping lagi lepas beli tudung kat gerai tudung kat carrefour.

aku withdraw jumaat lepas. lepas withdraw terus masuk poket tak cek langsung. andddddddd ingat kan sekeping je yang rosak. sekaliiiii 3 keping. apa la ke malangnya nasib aku. wuaaaaaa!

esok nak try pegi balik kat mebeng kat HELP damansara heights tu. nak tukar yang macam kena gigit tikus tu apekejadah betullllllll.

kalo dorang tak kasiiiiiiiii... aaaaaaaaaaaaa. aku report sama tunang aku.

hahah.

doakan ek bjaya tukarrrrrrr. wuuuuuuu.

sekian, mangsa benci maybank sampai bila2.

p/s: orang keja mebeng jangan marah naaaaa~~ kalo kena kat korang pon sure korang bengang? ye dok? :P

2 comments:

pestisid said...

aku siap mimpi withdraw duit kat maybank dapat duit palsu ade muke kartun lagi..motif?

mun-e said...

hahaha. takpe laaa atleast ko mimpi bukan betul2 mcm aku

nangisssss T_T