Monday, January 24, 2011

ahad 23 januari :)

dulu dulu punya plan.. akhir bulan Januari, mesti nak tukar bilik pengantin dah. hehe.

maka, siang tadi.. dengan bantuan abg ipar dan bakal hubby yang demam (cian my baby.. uhuk uhuk :P) mereka tolong tukar kedudukan katil. hehe.

tukar katil ku masuk ke bilik intan yang bakal jadi bilik pengantin :)

so, minggu ni harus kemas barang2 ku simpan masuk kotak.. so that nanti leh terus pindah masuk ke rumah kami. wahhh. aku sebut apa tu? rumah KAMI?? sekali lagi sebutttt. rumah KAMI?? auwwwww~~ hahah. mengada ngada.

kebetulan hari ni juga pakcik dan makcik RR pun datang atas urusan hal perkahwinan. heee. diam tak diam, shut up not shut up (LOL) hampir sebulan je lagiiiiiii. wawawa~~~

encik RR, awak dah sedia ke?

saya tak la sedia sangat. tapi anggap je lah saya dah sedia :P saya pon anggap awak dah sedia juga yaa. hiksss.


1 comment:

seadig said...

"like" kat title :p