Thursday, January 6, 2011

6ixty 5ive days to go!

salam..

lebih kurang 2 bulan lagi untuk melangkah ke alam ghaib. eh salah. alam perkahwinan laaa haha. ku mula terasa debak debik jantung ku nyanyi lagu dag dig dug. hehe.

bz laaaaa. skang kerja bz. balik pon dah nak dekat 9 malam. pastu minggu ni.. setelkan melipat kad kawen yang tak abes abes lagi lipat. haha. nasib baik ade 500 je kad kawen. bahagian RR punya walaupun ada dengan ku masa ni, tapi takde masa nak tolong lipat. hiksss. RR sila lipat sendiri ya. hee.

aaaa mane adik badik ku ni??? bila nak balik. meh la tolonggggggg. kuikui.

aritu plan nak buat TQ tag. pastu nak tampal and gunting semua. tapi last week, masa beli barang2 untuk buat hantaran kat krismaya terjumpa dengan TQ tag.. terus rasa macam "beli je lah.senang" hahah. ni dah gaya gaya malas nak buat benda remeh remeh ni maka tu lah jadi nya =P so, terus sms Fir (mintak tolong asben fir design kan hari tu.. heee) cakap cancel je. hikhik. sebbaik baru buat sikit sikit katenya. :)

anyway.. arini sedikit tensen jugak la.

aku kate aku nak honeymoon di penang. suddenly sumone bagi respon like "PENANG????" respon yang macam 'penang jerrr kerrrrrrr'. to me.. honeymoon tak kesah la mana2 janji after majlis kawen selesai, kite and hubby dapat spend quality time together masa tu. just two of us. dah bz bz camni, aku pon takde masa and tak kose dah nak survey2 gi oversea ke apa ke. haha. yang penting, nanti dapat spend quality time together. ^^

asalkan dengan orang tersayang, honeymoon kat chokit je pon aku rela. kahkah.

alaaaaahh. ok pe penang daripada tak gi mane2 langsung. kannnn...... best pe penang. banyak makanan lazat2. i likeeeeeee ;p


No comments: