Saturday, December 11, 2010

teman kawan cari rumah sewa heheh

semalam. borak borak dengan cik intan, ofismates ku. dia mintak tolong teman dia g cari rumah sewa yang dekat dengan ofis.

aku OK jek.. memandangkan RR weekend ni takde sebab dia join team building kat PD yang sudah semestinya dia takde masa nak melayan ku tsk tsk maka aku pon setuju nak teman kan cik intan =)

janji jumpa kat ofis. sebab nak naik satu keta je kan.. so alang alang tu aku gi la exercise kat FF dulu. pssssssst jangan bagitau orang lain tau. aku datang FF tu time lum mandi lagi. muahaha. awal lagi kot kul 8.30 bertolak dari rumah. hikhik.

lepas dah workout baru la sauna + mandi sekali heheh.

so.. time tengah cari cari rumah sewa area sentul, bt caves ngan wangsa maju.. ajak cik intan singgah makan dulu :D lapar la :D

mee hailam untuk ku ;p

mee ape tah dengan ayam cincang. hehe.

ni la cik intan :D skang ni kat ofis, rapat juga dengan dia. kalo die cuti, hoh, suram terus kehidupan ofis ku. tapi dia ni dok level 9, aku level 14. heee.


yours truly ;p (tiru blogger lain letak caption camni kalo tepek muka sendiri hikhik)

okay, tu jek ;p kesimpulannya..tadi die just nak survey jalan je.. kawasan mana yang dekat dengan ofis. hehe. mebi dia nak try kota damansara plak pasni.

macih cik intan belanja makan kat kopitiam. rugi tak order chicken chop =P lepas gi cari rumah tu laaa pastu aku balik, gi singgah sogo jap. gi beli kasut. hahah. sempat lagi tu shopping. yelaaaa.. rindu kat my baby tu. uhuk uhuk =P


No comments: