Monday, December 20, 2010

swing mood

aku nak tulis sumting.. nak ceta pasal family day semalam.. nak ceta banyak benda lagi jugak tapi mood belum datang lagi.. walaupun hari ni aku cuti duk rumah jek tak ke mane mane..

tunggu la nanti bila ada mood...

anyway..

aku baru add wedding ticker yang ni

yang dah ade tu die count dalam months weeks and days. yang ni kire hari terus. hoho. bila letak yang ni rase lebih berdebar..

perasaan bila tinggal 2 angka je lagi? emm tah. sejujurnya aku adalah tak sabar nak bergelar isteri kepada lelaki yang aku cintai tapi buat masa ni perasaan bercampur baur. ada kalanya sebab dah bercampur baur sangat rasa macam tak nak pon ada.

tapi tau ni semua bisikan syaitan yang tak suka umat nabi muhammad mendirikan rumah tangga.

tah la..

ni kang bila aku tulis camni ni mula la kena fire dgn along ku. tapi jangan la risau. biase la. nak ABC kot. touching mouching tu biasa. hu hu

topik lain..

hari tu berbual dengan kawan yang belum ada calon suami. katenya orang salu kira bila nak period baru tetapkan tarikh nak kawen? yeke? aku tak fikir langsung plak pasal tu. tetap kan tarikh and baru la sebulan yang lepas tetiba terfikir nak kire. hoho.

dan resultnya?

perlu ke aku bagitau kat sini kannnn. muehehe.

11 comments:

dd dudu said...

hehe ilek arr monyyy ;p aku nikah masa 2nd day datangg truutt truuut. kakakakaaka

kebaikan : masa majlis, dah mekap2 sume x yah riso pasal belum solat, etc:)

mun-e said...

hehe. tp kalo troot trooot skali dgn sengugut adehhh seksa jgk kan?

dd dudu said...

oo lupe lakk.. ha ahh ekkk..

ermm ermm so ko cane? truut truut x masa tu?
wahh keji tanye ko dikala ko x nak bgtau hehehe

mun-e said...

ko rase rase?


:P

dd dudu said...

muni tarikh tepat ko nikah berapa haribulan? nak kire jap

mun-e said...

ahahahaha

gigihnya sang dd :D tgh tgu suami amek keja la tu haha.

12hb3. sila la kire :D

dd dudu said...

ha ahhh dia kate keje dah siap, tunggu jap ye.

sok dia ada event, tengah wat multimedia presentation, busy bebeno sampai tengah malam td pun die duk ngadap laptop lg, mata aku lak toing toing tertidur tertidur tapi nak tahan gak sebab nak teman, ngee.


eh motip cerita panjang pasal diri sendiri? hehe

erm aku teke ko x truut truut masa tu. tapi baru lepas truut truut, so tarikh yang agak subur. hehe

dd larikkk yukkk`~~

takutt

mun-e said...

hamboi hamboi~~ dah pakar pasal kesuburan skg yeekkkkk.

;P

kurang tepat la tekaan itu. hu hu.

mysa said...

wahwahwah...muni da mao kawen... ape pong tahniah..cool je k!

ja_on_seven said...

shuhh..ape cite psl tuut kt sini neh..

muni cm bes je family day ko? berape ar kos die? kire cmne? heee

Azira-EIJI said...

nak ABC tu ape? (ceh, nak sebuk gak..)