Sunday, December 26, 2010

shopping and wedding and eating. hehe.



semalam, pegi sogo pagi pagi dengan along, angah and aqil.. cari barang2 untuk baby nia ^^ and kasut sekolah tadika aqil ^^


haha. kiyut jek. :P

along siap print out list barang baby dari blog ainul lagi. hihihi. semua benda dapat la yang dia aim masa kat sogo ni.. tapi boleh plak tak ade jual beg isi barang2 baby yang style backpack tu. yang ada sume yang sandang tepi. kang tak macho plak abg ipar aku nak pakai beg sandang tepi tu kan? hahahah

mak buyong muka hepi beli barang baby :P

auntie nia yang gorgeous. *perasan.*

lepas tu.. gi minum kat old town pulak.. uncle jai belanja :P uncle jai = RR. heheh. die datang ofis hari sabtu tu..

uncle jai punya. sedap!! gemuk!! errkkk

auntie muni punya. gemuk jugak :P

mak long punya. hehe.

hepinyaaaa muka. mentang2 dapat apa yang dihajati ya. aqil : dapat kasut sekolah garfield. mak long : dapat barang2 baby nia. hahaha

lepas minum, cepat cepat balik rumah, tukar baju. sebab nak attend wedding ira - kawan masa cosmopoint dulu dengan wedding anak cikgu sekolah mak dulu.

amek gambar dengan pelamin :P

pengantin tinggi :P ke sebenarnya aku yang pendek. haha. takpe. pendek pendek comel pe. muehehe.

dengan sri (pengantin baru ehem ehem :P) dan Ada hehe

sri cakap "aku tak sabar nak datang wedding ko. tengok kat blog kemain lagi"

dangggg! tutup muka dengan bantal sebab malu. bahahahaha. hah kat sini jugak ade satu peristiwa kelakar berlaku. hahah. time tengah makan, tetiba nampak seseorang ni muka macam hasni.

tapi orang muka macam hasni tu tengah dukung baby. so.. tak mungkin la hasni kannnnn ;p sekali bila nak balik. on da way ke keta, sms bunyik. rupenya sah la hasni yang aku nampak tadi. hahaha. lawakk sungguh. hasni ade kaitan dengan ira si pengantin. ira ni vendor tempat die kerja. hehe.

and baby die dukung tu adalah baby bos dia. hahaha. tak pasal2 aku ingat itu bukan hasni sebab die pegang baby :B kesimpulan :- kalo belum kawen jangan la pegang baby orang di majlis kawen, nanti orang salah sangka :P

sekejap jek datang wedding ira sebab nak attend wedding lagi satu tu. hoho. lepas tu, sambung shopping balik sebab along ku tak puas hati selagi tak jumpa beg travel baby yang dia nak tu. so kali ni, ktorang pergi JJ AU.

tapi kat JJ AU pon masih tak jumpa beg tu. haha. yang ada, hanya size kecik jek. so, along ajak gi JJ alpha angle plak. ngehehe. takpeee. dekat jek 2-2 tempat tu ;p

before tu.. sempat gi try makan benda alah tako-tao ni :D dah lama nak try tapi sebab asek ramai jekkkkk yang Q so adalah malas.

ralit rasa tengok kakak ni terbalik balik kan tako ni. hehe.

nadia kate, yang kat sogo die punya kubis sangat sikit die letak. so, yang kat JJ AU ni aku tengok dlu die letak banyak ke sikit kubis dia haha. maka, kubis dia adalah banyak. sebab tu aku try :)

perisa chicken cheese. nyumm!

balik tu. sampai rumah time magrib. pastu siap2 keluar gi rumah pak sedara plak. ada makan makan di rumah nya. mak ku plak sempat masak laksa bawak sekali sana. hehe.

maka, itu lah yang di lakukan hari sabtu :P shopping - wedding - eating. bye! :P


4 comments:

dd dudu said...

haha saba je lah part hasni tuu

Cik Seni said...

haha...

lawak je, aku dgn wife abg demo dah nampak ko...igtkan ko yang tak nampak aku...hik2.

aku pegang kejap je pun baby tu, tak sampai seminit pastu orang lain lak ambik...hehe, kelakar la... :)

Madam Amie said...

mekacih auntie munie...sebab temankan ibu niya g beli barang2 niya... nnti niya da kuar niya banje auntie munie makan nasi lemak.. :p

veesakura said...

hadoi, lawak sungguh! bley plak ko x cam hasni.hahahaha