Wednesday, December 15, 2010

semalam adalah...



dating kejap kat JJ AU =P


last week.. tak dapat jumpa tunang pujaan hati ku (ngeh ngeh) sebab beliau pergi team building kat PD. maka, semalam beliau bercuti. jadi, amek kesempatan itu untuk balik awal seawal pukul 5 terus bromm brommm jumpa kat JJ AU. heheh.

sakura kristal

lepas jalan jalan, (aku beli track suit hihi) kami makan di sakura kristal... tengok blog kak peeja yang femes tu, dia salu makan sini. ade sekali tu nampak macam sedappppppp jek mee yang mak dia order. hooo.

anyway, ktorang pernah pergi sini jugak. sekali je la. time aku belanja RR makan steak sempena dapat bonus hujung tahun. hehe. sedap la steak die tu. so, tu yang teringin nak pergi lagi. =)

nak jugekkkk tu bergambar dengan makanan =P

nasi goreng daging black pepper aku punya =P setapppppppp =P

chicken chop RR punya. setapppp jugak =P

yang ni.. perghhhhhh. puding roti. RR punye. terangkat =P


tu yang hari ni lari atas treadmill lebih laju daripada biase tu. wahahah. anyway, semalam balik, RR tunjuk muka sedih. ingatkan nape laaaaaa. rupenya sebab rindu. hikhik.

emm nanti kan dah kawen pasti merindui saat saat pergi dating pastu terpaksa berpisah. kan kan. hehe. =)


No comments: