Saturday, December 18, 2010

kad kawen on da way hehe

hari tu.. ktorang dah terima dah artwork kad kawen. lepas tu RR ade buat penambahan dekat map dia, dan aku pun ada satu pembetulan jek dekat contact person name. lepas tu, dah send balik kat dorang, so dorang pon dah betulkan balik.

after sekali je tukar, lepas tu check semua dah ok (sampai juling2 mata cari kesalahan ejaaan tapi tak jumpa hehe) ktorang pon dah bayar 50%.

maka, kad kawen kami adalah on d process. seminggu lagi kot siap lah.


jadi, tugas ku sekarang adalah buat senarai2 jemputan. hehe. jemputan sedara mara di kampung semua tu, mak ayah akan setelkan. jemputan untuk kawan2 pula.. emmm.. kebanyakan kawan ku semua di KL. paling jauh, klang. tak banyak kot yang negeri jauh jauh macam tengganu ke.. yang jauh2 tu kawan matriks je kot. lain2 semua majority KL. yelaaa dah besar / sekolah / Uni / kerja kat KL kan tak kan tetiba ramai kawan dok bangladesh plakkkkkk. hahah.

eh tapi tetiba aku dah ade kawan ofis orang bangladesh :P baru masuk seminggu yang lepas :P so.. jom jom buat senarai and fikir bila nak distribute.. heeeeee.

No comments: