Friday, December 24, 2010

insurans VS bank


semalam..

eh cop. skang memang trend update blog kesah pasal semalam je aku ni. hahah.

okay sambung, semalam.. dah bawak baju nak g FF dah. dah sampai keta, nak bawak beg gym naik atas, tetiba jekkkkkkk rasa macam

eh malas lah

terus masuk keta, stat enjin keta pastu balik. har har. tapi, kat persimpangan antara ke arah KL atau jalan kuching, skali lagi ubah fikiran. tetiba ikut arah KL plak. at the same time, call RR. ajak makan. hiksssss.

maka, semalam.. adalah dating di Sogo. ngehehe.


kali niiiiiiiiiiii.. kite enjoy~~~ ^^

sebab tiada orang lain mengacau~~ hikhikhik. lagipun semalam, dapat BONUS. hahah. sebab tu la takde mood nak g gym. hepi dapat bonus sampai takde mood g gym. hahaha. tapi kan~~ dah simpan dah bonus tu. untuk kegunaan time kawen ya :P

aku kan.. kerja company insurans. RR pulak, banking. so sometimes bila ceta pasal kerja.. leh bayang tak betapa seriusnya perbualan kami. hahaha. aku ceta pasal insurans.. RR ceta pasal banking

serius kan?

:P

p/s: tantek tak header baru?? macih to hasni ^^ suka sangat!!!!

No comments: