Saturday, December 11, 2010

hantu kak limah balik rumah. :D



semalam kannnn, gi layan ceta hantu kak limah dgn budak2 ofis aka GG team. hahah. tengok dekat midvalley yang dah setahun kot tak jejak kaki kat sane.

kelakar siottttt ceta tu. satu panggung gelak terbahak bahak. part yang aku gelak sampai tegang perut ialah part dorang nampak hantu kak limah pastu focus kat muka sorang sorang time cabut lari. kahkah. part tu memang satu panggung gelak kaw kawwwww punya :D

eh pegi la tengok ceta tu untuk menghiburkan hati. hahaha. memang full la wayang smalam. ktorang sendiri duduk seat 4 dari depan okayyyyyy :D dasat la kan kalo seat wayang full untuk ceta melayu kan. heheh.

kat midvalley ade patung patung kat centre kot sempena christmas. comel bangatttttttt~~ pelagi, snap la gambar kannnn ;p

view dari atas.. tomeinya banyak bebear besar ;p

hehe comellllllll :D

gambar adalah kena edit sikit lighting die suma.. sbb snap pakai ipod jek. heheh.

rase lengan ku tengah tumbuh muscle la. (cehhh sebenarnya lemak tapi cover kate muscle. kehkeh)

ku di dalam dakapanmu. kahkah. geli jek caption camni :D

posing manje satuuuuuuu. kehkeh.


lepas tengok wayang, cepat cepat balik rumah sebab takut mak marah :D sekali ni jekkk tgk wayang lepas ofis hour ngan dorang pasni takde dah kot ;p


No comments: