Thursday, December 9, 2010

entry tiada nada..pu~


tadi orang kad kawen dah email artwork kad kawen. hehe. pantas juga. tapi encik RR ada mau ubah sikit. sooo kena tunggu dia ubah dulu la hee.

sabtu ni en RR ade team building kat PD 2 hari sampai ahad.

wuwu gue pasti kangen bangat sama beliau~

ehhh esok jumaat dah eh? macam tak puas pulak datang kerja minggu ni. hahaha. lempanggg plesss ;p

esok budak2 ofis ajak kuar lepas kerja. layannnn~ tinggal 3bulan je lagi nak enjoy bujang life kan kan hehe. lepas kawen, confirm dorang tak sudi ajak aku. kuikui. aku pon tak sudi nak join. kuikuikui. =P

cemane eh nak tahan nafsu makan? aku time weekend jek confirm fail. haihhhhhh.

petang tadi, sms2 dengan along. dia bagitau nama baby. motif bagitau padahal aritu taknak bagitau?? hahaha. and of courseee die pesan jangan bagitau nama baby dekat blog. hahah. haruslahhh~ mak lang pasti simpan rahsia baby!! ^^

seronotnyaaa lagi 3bulan ++ nak ade anak sedare lagi sorang ^^

eh kat lobby ofis dah ade pokok krismas, nanti aku tangkap gambar. hahah.

ok la, bye! :P

2 comments:

lina said...

muni, aku tak jumpa chatbox ko. hehe.. ko kena tag http://linapersonaljournal.blogspot.com/2010/12/award-tag-dari-ciksyafa.html

mun-e said...

aku dah lama remove chatbox hehe.

ahh tag ke... okay2 nanti aku check :P