Wednesday, December 22, 2010

aku-dia-dan lelaki istimewa

semalam.. jumpa RR lepas balik kerja.

err.. sebenarnya ktorang baru baik gado. jadi RR pujuk aku dengan belanja satey. hahaha. pujuk dengan satey. comel jek :P

tapi adalah sedikit potong bila dah la terpaksa tumpang meja orang sebab meja penuh. pastu tetiba ade seorang lelaki istimewa ni datang duduk sekali. ah sudahhhhh. kena layan dia pula. RR biasa makan situ die memang kenal laki tu. so dia layan la. baik je RR pelawa die makan satey sekali.

tapi aku.. haihhh. potong betul lah. baru nak feeling2 rasa kemanisan lepas baik bergado sekali kena kacau dengan orang lain pulak. hahaha. yelah kalo baru gado then berbaik.. time berbaik tu la saat paling indah sekali :P mesti malu malu nak bertentang mata sebab baru lepas gado kannnn. okay muni sila stop! hahah

so tu je la semalam punya ceta. nak dating. tapi kena kacau dengan orang lain. hahah. satey yang dimakan pon rasa tak best. siap tak cukup okay~~ satey ade 15 batang jek. 2 batang RR kasi kat orang istimewa tu. so aku makan 5 jek. lepas dah makan tu cepat2 ajak RR makan kat KFC pulak. bahahah. tapi tak makan pon. sebab tetiba jek dah masuk KFC rasa kenyang pulak. hehe.

sekian, kesah aku-dia-dan lelaki istimewa :B

sebenarnya dalam hati... nangissssssss T____T


p/s: bukan menghina orang itu ok. cume .. kenapalah beliau tetiba muncul time tu. tsk tsk~

4 comments:

dd dudu said...

muni ;n

lina said...

muni,baiknya RR :)

Madam Amie said...

cecite cecitee...sapee lelaki tuh? ko nih x baik tau...

mun-e said...

dd: ye dd ;p

lina: mekasih lina. jwb bagi pihak RR :P

along: ceciteee ceciteeee. haha. ala kan dah kate bukan menghina dia. huhu