Thursday, November 18, 2010

windows 7even




yeahhh. finallyyyy~ im back blogging using my lappy. adik lappy sudah di format. kali ni kasi install windows 7 terus.

harap2 takde masalah ape dah. andddd kena cepat2 install antivirus yang power neh. heheh.

ohh senang bedah betul install windows seven ni rupenya. aku hingat lepas install, banyak kerja macam install vista - kena install balik driver bla bla bla

rupenya2.. semua die dah buatkan untuk kite. wahhhh! macam ni, orang yang course pendidikan jasmani mase kat college dulu pon bole format and install windows selaju orang IT! hikhik.

okay la.. hari ni penatttttttt bangat :)

kena tido awal.. macam biase la.. setiap hari pon berazam nak datang awal gi ofis ;p well~~ azam tetap azam~~ hakhak

anyway.. lagi 3 bulan 3 minggu 3 hari lagi until our wedding day.. cool tak? =P

p/s: uhh jeles dengan RR sebab die cuti sampai jumaat ni. dush dushhhh.

No comments: