Tuesday, November 23, 2010

takyah laaa bace entry ni ;p


hari ni tiada benda nak cerita sangat.. eh hari hari pon takde benda nak cerita jugak sebenarnya. kekeke.

hari hari pergi kerja. skang rutin harian dah berubah sikit laaaa. kalo tidak, 2 bulan lepas dan sepanjang tahun ,lepas kerja pergi dating kat sogo 1/2 kali seminggu. kuikuikui.

tapi sekaranggggg.. lepas kerja 3 kali seminggu pergi FF. bergantung pada kerja la. kalo tak busy, pukul 6 dah turun dah. kalo bz, lepas magrib baru turun. dah jadi macam addicted plak aku nak lari atas treadmill. hahah.

skang ni bau yang aku suka adalah bau peluh sendiri selepas berlari. kahkah. gilak punya orang :P

im doing this bukan sebab nak kurus di hari kawen jer.. tapi sebab kesihatan tu yang paling utama :) kalo gemuk badan rase berat rasa tak selesa rasa tak fit rasa... macam macam rasa lagi lah. hahaha.

and yang paling best. sebab dah workout secara regular, tak risau sangat kalo terlebih makan =P kalo takkkk.. makan banyak sikit jek mesti rasa menyesal. hahah.

skang , aku enjoy setiap food yang aku telan. ape susahhh. kalo terlebih makan, lari la lebih KM sikit ;p

haha betul ke tak ni. lantak pi laaa :p janji aku guna sebaiknya 102 sebulan yang aku dok labur tu. hikhikhik.

tak sabar tunggu gaji. sebab aku nak beli track suit baru hehe. keeee tunggu inchi peha berkurang lagi so bole la beli workout outfit yang sexy sexy sikit???

panggggg~ kena lempang dengan tunang~~~ ;p


2 comments: