Monday, November 22, 2010

sentap.


tadi mengalami sedikit sentapan. bukan sentapan makanan. tapi sentapan hati. tapi takpe. orang tu dah say sory. walaupun bukan die nyanyi lagu sory sory kumpulan korea super junior tu nyanyi la kannnn.

heh. merepekssss.

tadi sms pengantin baru. sms terakhir di balas dengan "bestnya kawen ni muni"

ouchhhhh~ so jeles okay~~~ ;p

uh appraisal dah lepas. legaaaaa sudah. walaupun bos aku bagi emel sejam before appraisal start which is aku tak sempat nak debar debar sebab dah la kena setelkan coding tadi. hahah. bagus jugak die inform last minit sebab aku salu nya spontan better dari get ready awal awal. heheh.

walaupun result tak begitu bole dibanggakan.. haishh. tapi ok la dapat pujian juga. hehehe. yang pasti.. bonus tu macam tak tau la. ade ke tak. harap kalo ade rezeki kawen, tsk tsk. harap dapat la. satu pon dah syukur sesangat. saya pengantin miskinnnn T_T.

sekian, masih busuk lagi ni after balik dari FF tadi. ngeh ngeh :P

berangan jadi pengantin jap setelah di apit oleh pengapit kiri dan kanan :P


No comments: