Monday, November 15, 2010

sekejap je dah raya haji


selamat hari raya haji koranggg...

emm aku takde baju raya pon. aci tak? :P baju nak g kenduri dd pon takde lagi. aci tak? :P

laptop masih belum format. hikhik. tapi dah beli dah dvd windows 7. nanti2 laaaa. hehehe.

hari ni buat satu kerja agak gila gila sikit. dah lama tak buat kerja gila gila macam ni. hahah. tapi seronokkkkkkk! sesekali takpe kasi can kat diri sendiri ;)

emm. esok kena balik keja awal laaa. sebab ade takbir rumah ke rumah. stat dari rumah aku yang 1st. jadi mak ku dah order lontong ngan kuah kacang nak di makan dengan nasi himpit ;))

uh sedapnya nasi himpit makan dengan kuah kacanggggggggg!!!!!

:D

okay, selamat hari raya haji semuaaaaaaaa. hati2 pulang ke kampung. hehe. wuaa sedih tak cuti ponnnn wuaaaaaaaa

moo~~moo~~ (tetiba tingat lembu yang jadi korban ku 3tahun lepas hahaha. setiap kali raya haji pasti teringat :D)



No comments: