Saturday, November 6, 2010

Restoran Saba, Setiawangsa


satu gambar dulu yek. nak pegi basuh kain ni :P lepas tu nak kuar untuk cari sepatu kawen! wooots!


3 comments:

azira-EIJI said...

Ni ke yang Mun-e gi semalam? Kata gi Rawsha, ni Saba'.. Aku pun dh penah gi, tapi makan free je sbb member keja cnie..hehe..

Igt Mun-e gi Rawsha, nak tgok gk design baru cane.. huhu..

mun-e said...

haha. tak jadi g rawsha sbb tgk tim comment kat FB kate dah tukar tempat?

soo terus tukar makan kat saba je sbb xsempat dah nak google al rawsha yang baru kat mane hehe

azira-EIJI said...

oo yeker.. seb baek tim alert eh. klw x, xpasal2 je xjumpa tempat.. hehe..