Tuesday, November 30, 2010

lelaki dan psiko :P


aah aku tak tahan. aku nakkkkkkkkk jugak cakap secara random. haha. serba salah sebab konon2 setelah blog berimej baru, maka setiap entry biar lah berilmiah. wahhh gitu~

okay.

1- aku suka berkawan dengan orang yang berlawanan. meaning, suka berkawan dengan lelaki. suka share cerita dengan dorang. suka share problem dengan dorang. yelaaa. bila kite kawan dengan orang yang bertentangan dengan kite, kite dapat benda yang kite tak pernah fikir kite akan dapat. kite boleh dapat buah fikiran yang berlainan dari apa yang kite fikir.

aku penah ade 2 orang lelaki yang aku berkawan rapat. ermmm. sori. 3 kott. and 4 kalo termasuk RR heheh. mereka semua jenis yang aku suka sebab bole share everything without any heart feeling pon. seronokkk. sebab dorang akan berterus terang dengan aku. cakap jek apa yang buruk tentang aku. aku pon bukan lah jenis tak bole terima kenyataan. aku OK je orang nak kutuk aku. bila kena kutuk, aku akan fikir laaa kebenaran kutukan yang aku dapat tu. tapi, kalo korang memang kenal aku, aku susah untuk berubah. hehehe. bak kate org2 tua "ketegaggggg sungguh" hahaha

tapi aku pasti akan fikirkan kebenaran yang dorang sampai kan tu. serius.

benda ni memang susah la aku nak dapat kalo kawan dengan perempuan. yela kite perempuan2 susah nak berterus terang. kadang2 tu jenis tak bole terima orang kutuk sikit. maka sebab itu aku suka kalo dapat peluang kawan dengan orang yang berlainan jantina. supaya takde la pangai tu syok sendiri yang perasan suma orang suka dengan apa yang kite buat / cakap. gituuuuu.

kenapa tetiba cakap pasal ni???

sebab tetiba rase macam dah lama tak ade kawan yang fight pasal anything. politik ke. lagu ke. movie ke. keta ke. anything. mungkin aku dah semakin berubah ke arah wanita normal normal kot. hahah. okay takpe. aku redha itu :P

2. semalam adalah 1st day RR di gym setelah berbulan bulan tak workout. hikhik. biase la kalo dah lama tak workout.. sakit sakit badan semua kannnnn. pas die dah abes tu.. die sms la cakap die lapar. hahah. pastu die call ngadu ngadu die lapar. hahaha. die kate, nak makan subway. amboi amboiiiiii. lepas pergi gym terus pekena subway no~~ ish ish ;p

aku pon suruh la dia.. lintas kaki.. jalan sikit ke sogo. pergi la kedai roti yang GF tu. beli sandwich yang "healthy sandwich" tu. hahaha. kesiannnnn ;p tapi die kate "nak subway jugakkkk!" aku pon kate "yela~~ kasi can laa.. fes day kannn. pegi la makan subway tu"

a few minutes later die sms "tak jadi makan subway.. beli pisang, low fat yogurt bla bla bla ape tah lagi". hahah. menjadi jugak aku punya psiko-an tu yeeee :D

and tadi pon. time aku on da way balik dari FF. sambil drive sambil cakap on da fon. (hehe not good ;p) die kate la yang die tak pergi gym arini. sebab kerja banyak. ayat die macam ni laaa "kalo pegi gym, nanti kerja tak siap. nanti esok mesti kerja bertambah. tak bole la pergi gym. banyak kerja laaaa" dengan nada sedih2. aku pon mulakan la psiko-an aku sekali lagi.

"yekeeee. takpeeeee. syg tak paksa.. syg fahammmm. takpeeeee. syg fahammmmm"

pastu die ngomel2 lagi. pastu aku ulang ulang lagi "syg fahammmm." "syg fahammmmm"

after a few minutes tetiba dapat sms "bie kat gym"

muahahahahahahaha. menjadi lagi psiko aku. :B

3. aku balik tadi terus amek nikah outfit yang hantar ke laundry :P


No comments: