Wednesday, November 24, 2010

jam kesayanganku


oh bambamnya aku ;p

ni gambar lama ni.. sila focus pada jam tangan di tangan ku ;p

jam tu..along ku bagi sempena besday ku yang ke 24.. sumpah sayang sangat sangat dengan jam tu. every time aku pakai jam tu aku berkeyakinan sangat tinggi. hahaha.

sebab, jam tu macam gelang. orang salu salah anggap itu adalah bracelet. bukan jam :D jarum die pon kecik jek. hehe. tapi aku sukaaaaaaaaaaa.

sayaaaaaaaaaaaang sangat jam tu ^^. mekacih along sebab beri hadiah jam yang pertama kali aku dapat besday present hadiah jam tangan ;p

tapi... tsk tsk tsk..

awal tahun ni. mase mak ku sebok mencari penyewa rumah kami kat sri gombak.. mase tu, aku dengan mak pergi la cuci rumah. mop2 semua. tengah tengah buat tu, mak ku terrrrrrrlanggar jam tu. jatuh la jam tu dari tangga ke bawah.

huwaaaaaa.......

tercabut cermin die. tapi still jalan la.. cume selepas kejadian itu, jam tu dah tunjuk tanda2 tak sehat die. wuwuwu... akhirnyaaaa... beberapa bulan lepas tu.. memang die tak jalan dah la. T_T

lepas tu along ade kasi jam lain. masih lagi berbentuk gelang.

eh tak jumpa plak gambar nya. heheh. okay takpe abaikan ;p

sayangnya jangka hayat jam tu pon tak lama. huhu~

maka.. dah 3,4 bulan jugak la aku tak pakai jam. heheh. bertahan gak aku hidup tanpa jam. sebab tu gi toilet sekali pon aku angkut hp jugak. ngehngeh.

kenapa aku tak beli jeee jam baru??

sebab utama nya ialah...

AKU MENGHORMATI PEMERGIAN JAM KESAYANGAN PEMBERIAN ALONG KU ITU =(

dan sebab keduanyaaaaaa

AKU AKAN DAPAT JAM DALAM DULANG HANTARAN NANTI HAHAHHAHAHA



yaaaa.. aku tak sabar nak pakai jam hantaran tu sebenarnya. hikhik. baru lepas dok belek2 dan test =P sebenarnya banyak kali pon belek belek dan test. ngeeee~ tau kat RR ni mesti die bising. hikhik.

ahhhhhh suka la jam hantaran ku ituuuuuu. tak sabarrrrrrr nak pakai \(^O^)/

hahaha.

sekian ;p



3 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

hahahahahhaha! bengong! nak hormati kematian jam aku bg la pulak.. hampeh!

whooz said...

AKU MENGHORMATI PEMERGIAN JAM KESAYANGAN PEMBERIAN ALONG KU ITU =(

eh sama lah kita..jam abah bagi sejak aku Form 1. Walaupun macam jam lelaki (apa punya taste la abah aku ni), tapi sayang sbb itu jam paling mahal aku pernah pakai..heheh
tapi aku ambik masa bertahun-tahun utk cari pengganti..hilang dlm tahun 2006-2007 (tak ingat), bulan 7 aritu baru cari pengganti, tu pun sebab nak hiburkan hati sbb kene buang keje :P

mun-e said...

along: ko tak faham perasaan aku... tsk tsk tskkkkkk

whooz: haaa huzz memahami perasan ku ;p sebab penah merasainya kan kan kannnnnn heheh.

ade la niat jgk nak beli tapi tak penah jumpa yang berkenan. jam yang aku beli untuk hantaran ni pon sebab rizal yg pilihkan. heheh.