Friday, November 12, 2010

Hujan yg turun bagaikan mutiara... :p


Hujan pagi jumaat ni. Alhamdulillah sukaaaaa :)

Tapi macam rase malas plak nak pegi keja jadinya hiksss.
Tak sabar tunggu esok sebab nak pegi collect kasut cinderella kuuuu hehe. DD mau pergi bersama ngak? Ke ko g dengan kuku? Kindly advise. Wahhhh macam tulis emel ke user ko. Kindly advise gitu.

Curlasttttt :p

Okay dah mau mandi. G keja la woi! Hahaha.

Cya!!

-apesal aku tulis tadi tak kuar skali? Kuar gambar je. Cehhhhhh-

Sent from my iPod

3 comments:

dd dudu said...

aku kol gavy, pempuan tu angkat, die x tau dah siap ke belum. kekeke. so aku kene tipon setengah jam lagi. hihi

sabtu cam ada byk mende nak buat beli tu beli ni, so ahad kot aku amik, time tu aku ngn ayah mak. ayah nak cari samping hehe

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

nak itottttttttttttttttttt

mun-e said...

dd: ooo ok noted! jadi esok bole dtg rumah tulung tulung tak? hehe

along: lorrr ko x penat2 ke?? baru balik dari cameron. cehhhhhhhhh :P