Friday, November 12, 2010

*happy*


hari ni..akhirnyaaa! setelah sebulan ++ tak dating dekat sogo akhirnya berkesempatan jugak. alhamdulillahhhhhh. heheheh.

yelaa asek balik je dah malam.. balik je dah malam.. arini gigih jugak la siapkan keja cepat cepat dan jalan tak jam pulak tu. aneh :D tapi i loikeeeeeee.

rinduuuuuu sangat dengan si tunang tercinta. heheheh.

oh gambar ade dalam ipod tapi malas nak transfer :P ni update gune PC rumah ni. laptop masih lagi tak sehat. takut nak connect ipod ke laptop tu kang terrjangkit cemane kannn.

anyway.. along pegi honeymoon kat cameron. awal2 lagi aku dah cakap takmo makanan ke apa ke.. aku nak bantal stlobeli jek :D
.
.
.
.
.
.

tadaaaaaaaaaaaa !!!


tak sabar nak peluk peluk dia time buat keja kat ofis! :))

mekasih along dan lili... =P


No comments: