Saturday, November 20, 2010

double happiness today ^^


hari ni happy sangat!

8.30 am

dd baru jek bersiap untuk nikah. aku kan nak pergi konvo along ku, jadi tak sempat nak tunggu pukul 10. tapiiiiiiii nak jugak tu ade gambar dengan dd pakai baju nikah. jadi, aku singgah dulu kat orange butik tempat die bersiap ^^

12.30 pm

sampai2 kat Unisel, bestari jaya sane dalam pukul 11. pastu jalan jalan pilih teddy bear itu ini tetiba 11.50 orang dah abes konvo dah :D takyah tunggu lame2 :D congratz along ku!!! malam ni sila peluk teddy bear yang ktorang hadiahkan tu yeeee ;p ;p

my big happy family!!! :)

2 pm

mase snap gambar ni tetiba jeling jeling sikit nampak seorang lelaki melambai dari jauh. ahaksss. ata rupenya. kantoi tangkap gambar dengan bunga manggar :D

sempat jek die jeling kat camera time tengah bersanding ;p

sebbaik sampai sampai je pengantin tengah berarak. hehe. sooo dapat la tengok dorang bersanding. hihi.

dd, ko cantik sangat tauuuuuu ^^

abaikan budak kecik tu, tu bukan anak sedare kami ya :D

ehem ehem :P

sori dd ngan keri. tak dapat tunggu lama la.. tak solat lagi time ni. emm sori jugak esok tak dapat ikut p banting. wuwu.

congratz yaaa dah selamat menjadi suami isteri ^^. i am soooo jealous okayyy~~ ;p selamat menjadi yang terbaik dan saling melengkapi antara satu sama lain :)

and last skali..

it is not double happiness actually.. but it is triple!! :D

abg long ipar ku belanja makan dinner steak tadi kat Rodeo Steakhaus sempena alongku konvo masters. heheh.

makan makan makannnn jek ;p takpe. ata kate "ko dah kurus. seyes"


:D


4 comments:

cronyz said...

hahah...

ko mmg kurus,..

mun-e said...

memang la.. kurus sikit dari ko.

hikhik

dd dudu said...

hehe tembamnyaa saya

mun-e said...

mane adeeee ;p