Thursday, November 11, 2010

deyyyyyy podddddaaaah!


dah 2 malam aku tido awal. dah 3 malam aku tak on laptop. pagi ni on jua akhirnya~~~ uhuuu

belum fix pon lagi problem virus tu. nanti laaa. weekend ni. hehe.

semalam, kat surau. solat magrib after pergi FF. borak borak dengan kawan. cakap

"rase macam malas nak balik laaaa. awal lagi ni. nak pergi jumpa tunang bole tak... tapi die nak ke terima busuk busuk ni"
"hahahaha. mestilaaa die terima jeee, kate tunang" balas kawan ku

pastu.. aku turun lift. aku pon call laaa no enset tunang.

"nak jumpa bole takkkk.. tapi tengah busuk busuk ni"
"eee taknak la busuk busuk. jumpa esok je la"

erkkkk. tak tau la nak rase kecik ati ke patah hati ke sedih keeee merajuk keeeeeee. rase macam nak hempuk hempuk je bole takkkkkkkk???

hahahaha

amboiiiiiii. time die busuk busuk lepas keja terus jumpa akuuuuuu. aku terima je okayyyyyyy. time die peluh peluh lepas joging terus masuk keta pasang aircond aku terima jugak okayyyyyyyy. paling paling pon aku kutuk gelak gelak je sambil tutup hidung. pastu die cakap "belaja2 la terima bau ni nanti yeee"

CEITTTTTTT PODDDDDDDAAAAAAAAAAHHHH!!

No comments: