Thursday, November 18, 2010

dd nak kawen. along nak konvo master. alhamdulillah...


ngantuk sebenarnyaaaaa. huwahhh. nguap besar besar..

lagi sehari cik dd kite bakal bergelar puan.. kalo yang tak tau.. lama tau die dengan keri ni bercintun ;p dari zaman kat U dulu. dah nak masuk 6 tahun kot.. ke 5 tahun.. hehe..

alhamdulillah ^^ harap selamat menjadi suami isteri hendak nya =)

emmm..

emmm..

aku ngantuk..

hahaha

okay la.. RR dah bising bising suruh solat dulu baru update blog.. ceaaaa~~ ;p

dd, tahniah in advance yaaa ^^

p/s 1: tahniah along ku jugak yang bakal berkonvo master sabtu ni.. jadi, aku gi konvo along dulu baru g wedding dd. sape2 nak datang sesambil tu nak skodeng aku dengan RR, datang la dalam pukul 1. -- ayat ni khas untuk ko, ata! hahahahaha

p/s 2: RR tidak lagi tough ye sekarang ata. tapi tough laaa dari ko. :))

p/s 3: yela tunang ku. nak gi solat la ni. huhu.

mun-e, rose, dd =)

2 comments:

paan said...

tuan blog bila nak kawin ? :)

Entri terbaru -> Selamat Aidiladha 2010

mun-e said...

3 bulan lagi.. hee ;)