Saturday, November 13, 2010

ceta time deeeeeepavali ! :D


huwahh. nak ceta pasal minggu lepas bole?? hehe.

jumaat lepas kan cuti sempena deepavali. aku datang ke rumah dd tolong tolong persiapan kawennya.. tolong ikat reben kat goodie bag! hehe. tapi sempat buat 19 jek :D

lina, ezzan, ros pon ade. maka aktiviti lebih kepada berborak pon ade hahaha. takpeee, aku bawak balik 81 sambung buat kat rumah :P dah siap dah ponnnnnnn. tunggu dd pulang balik rumah je satgi baru nak g hantar kat rumah die then tolong benda2 yang lain lagi.

ohh~ suka la persiapan kawen. baru aku ade mood gitu nak fikir pasal persiapan kawen. aku punya pon banyak tak setel lagi ni~~ dangggggg!


anyway, malam deepavali tu, mak belanja makan makanan arab. ^^. sempena mak dapat anugerah khidmat cemerlang okay~~ bukan sempena sambut deepavali. pangggglajulaju. hahah.

alamakkkkkkk gambar kat dalam laptop. uhuhhhh. potong tulll nak update. hahah.

okay takpe, ni catatan je dulu :P nanti kite kasi tepek gambar ngan publish semula. hehe.

then sabtu tu, pergi gavy kat maju junction. tak sabarnyaaaaaaaa nak tunggu kasut kawen ku siap!! tapi dd kate, die punya lum siap lagi. jadi tu yang aku pon macam malas plak nak pegi. esok je lah =P

balik dari maju junction tu, pergi wedding kawan sekolah menengah ku... fizahhhhhh =) dekat jekkk. dekat kompleks muhibbah yang selesa nyaaaaaaa kalo buat majlis kat situ. hooo~

cantik fizah. macam kajol ^^

lepas tu, hari ahad pulak.. pagi2 lagi ofismate ku si fabby (name manja aku bagi beliau kahkah) sms ajak join terry fox run. hahah. sorry la ye fabby. malas nak lari lari kat ttwangsa tu :P tapi ktorang dah plan baekkkkkkk punya. kononnya2 lps terry fox tu nak jalan2 makan2 kat OU ramai2 dengan ofismate yang lain.

tapi last2 kak zaila yang master mind nya last2 beliau pon tak jadi joinnnn. cea~~ hehe. ayah beliau tak sehat. takpe , di maafkan. heheh.

makan kat seoul garden!!

fly to seoul~~~ :P

hahah. zaza buat aksi sengal. tapi kiyuuuuuuuut :D

lepas makan2, budak2 ni dorang kena pakse temankan aku pergi beli handbag untuk hantaran ku hahahah. kat parkson jekkk sebab tengah ade diskaun.

sebbaik pergi dengan dorang, so ade la tukang pengkritik tetapnya. yelaa taste aku ni pelik sikit dari orang lain. hahah. di kala semua belumba nak bonia laaaa guess la.. (LV, coach tak yah ceta la kan, tak masuk league :P) aku rase bonia macam design orang tua la. guess plakkk aku tak suka ade huruf G besar gedabak tu. heheh.

aku minat yang sempoi yang remaja :P macam paris hilton ke jLo ke tapi macam over la pulak kannnn heheh.

akhirnya, aku jumpa jugak handbag yang aku suka :D

sembonia jekkkk :P


sekian, aktiviti cuti deepavali ku. ngeh ngeh. punya la amek mase seminggu nak hapdet. agagagag.

p/s: aku skang lebih merapu kat FB jek. sebab sumpah takde masa la. balik dah lambat dan penat. lagian pula, aku salu cek FB kat ofis time pergi smayang sebab leh tumpang wifi FF kat bawah nun. hikhik.

2 comments:

ije said...

aksi hidu ketiak tu mmg kiut. haha

mun-e said...

hahaha. kannn :P