Wednesday, November 3, 2010

aku masih di sini :P



arini last day training dengan trainer. aku dah set mase pkl 8 malam sebab takut keja banyak takut tak sempat kan. tapi tetibaaaaa arini keja dah siap pula. hoho.

so lepak lepak je la dulu kat FF.

emm trainer tu tanya nak sambung lagi ke tak training dengan die. bagus tu memang la bagus kannnn sebab ade orang coach dan push kite. yang tak bagusnya, bajet takde lah encik ibni :P

saya kan nak kawen. maka saya tiada bajet untuk itu. heheh. emm maybe after dapat refund balik keee tengok la cemane ya ;)

so pasni.. target nak atleast 3kali seminggu datang FF untuk exercise. kalo dapat 4 kali lagi bagus.

syukur sangat ade iMuni sebagai peneman. memang kalo lari atas treadmill tu pasang lagu kuat kuat rase ralit je. tak penat pon. tau tau je 10 minit dah burn 100kalori. bukankah bagus?? heheh.

suka la pegi FF! sebab semua orang pon datang tujuan yang sama kan. stakat ni aku lum rasa bosan lagi. heheh. nanti plan nak join kelas aerobik pulak. heee

korang korang korang yang tengah diet tu. jom la joinnnnnnn. diet je tak cukup korang. betullll cakap dari pengalaman diri sendiri ni :P

okay, sekian dari duta FF lantik sendiri :D


1 comment:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

hahahahha lantik diri sendirik...koh koh koh...