Sunday, November 28, 2010

1st time tengok scan baby 3D =)


wati, along, intan.

malam semalam.. aku, amry dengan intan teman along ku buat 3D scan. ~(^,^)~ abang ipar kami kerja. maka kami la meneman kakak kami ~(^,^)~

buat checkup tu kat PMC sungai buloh. nanti2 along ku insyaAllah akan bersalin di situ jugak..

aaaa.. festime tengok baby dalam perut gerak gerak. aaa~~ terharunyaaaaaaa. nak nangis rase. aaa~~~ memang ibu ibu zaman skang bertuah la kot. dulu dulu mane ade benda benda ni semua kan? hoho.

aku kan mase baru tengok tu.. nampak tulang baby. nampak jantung. siap leh ukur baper ukuran telinga la.. wahhh. nak nangis bole tak??? :P pastu nampak muka dia. baby sempat lagi senyummmmmmmm ^________^ so cuteeeeeeeeeee~~~~ ^_______^

along ku kate hidung baby macam ikut ayah die jek. hikhik. tak kesah la tu. yang penting baby semua sihat kannn, alhamdulillah ^^

lepas dah buat scan tu, kami pon fun funnnn pergi makan roti canai banjir kat kedai depan PMC tu. hahaha. syok!!

P/S: tak sabar nak ade baby sendiri jugak :P

2 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

thanxx sebb temankan... aaa nak nangis jugak laaa....

mun-e said...

same2. sila sila ;p