Sunday, October 24, 2010

tayang hadiah besday :P


boleh tak nak tayang hadiah besday RR kasi kat sini?

bole kan kan kannnn :D

kelasss kotak dia :P mahal pulak tu. tau sebab RR lupa cabut tanda harga kotak :D

taraaaaa! dah ada baju. baru beli baju kat pavillion tadi :D

auwwww~ pinky pinky~~ tantek tak? =P


di suatu malam yang sunyi kan. tetiba RR mesej time aku tengah main game kat iPod ni. mase tu dah pukul 1 pagi :D

RR: dah gi tido. tutup iPod tu.
aku : taknak! :P
RR: aiyooo. what i have doneeeee

hahahahaha. tu la =P kasi hadiah yang melekakan aku lagi. =P skang ni, masuk FB blog sume pon pakai iPod je. heheh. sebab tu kenkadang tak dapat nak type banyak2 sangat komen sebab masih tak biase lagi type atas touchscreen. hikhik.

bole tak nak kasi nama kat iPod ni? baiklah, nama dia iMuni. sila sebut i-Muni ya! :P

ezzan, meh la test face time dengan iMuni :P



4 comments:

Ezzan Yusop said...

Waduh waduh udah ada bajunya ye...brape ringgit baju dia? iEZ (pronounce as i easy cewah!) msih bogel lg hihi! Oh ye salam perkenalan iMuni...


Ikhlas dr iEZ ;)

mun-e said...

hahaha. kelassss iEZ gitu :P

beli kat apple pavillion tu. yang tu paling last. berebut dengan mat saleh mane tah. hahah. rm69.

hehe

paan said...

wah , best tu dapat adiah besday ipod sebijik.. sungguh bertuah .

mun-e said...

Paan: hehe terima kasih ;)