Thursday, October 7, 2010

tak suka gelak time perut kosong huhu


malam tadi kan balik dari ofis kan dah pukul 10 camtu. pastu semalam pagi je brekfast nasi lemak, lunch plak makan cekodok pisang ngan seketul cucur udang jek. jadi time pukul 10 camtu dah lembik lapar la. peyut kosong. huhu.

drive2 sampai ke jalan kuching kan tetiba jalan jam gile. aku call la RR. ngadu2 =P

pastu RR pulak.. tepon die pebenda tah. puas aku jerit jerit dia kate sore aku tak clear. adehhh. dah la peyut kosong kan takde tenaga, kena cakap jerit jerit pulak. hahah sabar je la tau.

pastu aku jerit2 balik kate kat die yang aku call fon ofis die je la. pastu..

dah call tu baru la clear die dengar sore aku, aku bebel2 la cakap

"tu la bie ni.. pakai hp murah.sebab tu tak dengar.suruh tukar fon tak nakk"
"eh bie nak tukar la ni.dah isi form dah. form iphone4. tengah tunggu giliran la ni"
"eee ngade. mane bole!" (ktorg tak bole tuka fon ke nak beli menda2 mahal kee sebab sume kena lps kawen :P)
"yelaaa dah syg kutuk hp bie. kutuk la lagi kutuk la lagiii :D"
"hahaha. eee. saje je tau"

pastu

"eh napa sore bie ni dalam fon ofis ni macam menggodaa je???"
"memang laaa kat fon ofis mmmg kite kena buat suare menggoda"
"ooo jadi ni la keja die kat ofis ekkk. menipu pompuan lain dgn gune sore"
"hahah mestilaaaa. memang ramai yang tergoda pon termasuk la dgn org yg tgh cakap ni. u tergoda tak dengan sore i??"
"hahhaha bie ni jgn la buat lawak. syg dah la perut kosong takde tenaga nak gelak hahaha"

penat okayyyyy gelak dengan perut kosong ngan takde tenaga. hahaha. hahaha. tak tahan tul dengan RR buat sore menggoda :D

eh tak faham ek? hahha takpela. macam tak biase tulis sendiri syok sendiri kannn :P

okay dah. focus2 ;p

No comments: