Thursday, October 14, 2010

suka topik kat hot pagi ni :P


slamat ~~ pengantin baru~~ slamat~~ berbahgia~~

*lagu time masuk masuk je keta terus dengar lagu ni kat hot ;p

terus text dd aka sooon to be pengantin baru :P

muni - "slamat~ pengantin baru~~ :P"
dd - "haha saba je lah kan radio hari ni"
muni - "haha tau xpe hikhik tingat ko kui"
dd - "pang~ td cousin aku tetiba mesej ckp - haa kak musti tgh senyum sorg2 dgr radio - motip? xde maknanye kui2
muni - "elelele tipuuuuu aku xcaya, mesti hati ko bunga bunga hahahaha

lagi sebulan 6 hari lagi dd nak kawen. takut tak takut tak? neves tak neves tak?

sejujurnya aku yang neves. kehkeh. nanti nak heret RR tengok korang akad nikah jugak biar die neves same ;p

1 comment:

dd dudu said...

hehe skang belum neves lg. da dekat2 karang xtau laa ;p