Monday, October 4, 2010

step mengenali bakal keluarga :)


p/s: tak tau nak ltk tajuk apa. hahaha.

semalam, hampir suku hari RR ade dengan keluarga kami. kenapa suku? :D

sebab pagi2 die dah sampai. sempat breakfast sama sama. pastu kami kuar kejap. pastu ktorg pergi ke rumah angahku pulak. heheeee.

pastu RR sampai rumah die mesej

"dah macam 1 keluarga dah tadi kan ;p syg jangan risau, keluarga b pon same macam tu jugak"

^-^

heheeeeee. ingat tak kerisauan ku yang aku tak reti nak handle situasi berdepan dengan family dia tu? huhuuu. aku ngadu ngadu kat dia. yelaa risau la still tak kenal family die. yang kenal cume abang, kakak ipar, sepupu 2 org - tu jek. yang lain fail. :P

jadi nex month die ajak join jumpa sepupu die nak bertunang. heheheeeeee.

ok la kan. at least time tu bole la kenal kenal sikit2. ^^

No comments: