Saturday, October 16, 2010

semalam 2nd day g FF


jadi semalam snap la gambar sebab dah 2nd time masuk kan. haha. 1st day masuk harus la malu malu gitewwww. pangggg~ tak pasti nak malu dengan sapa, tapi memang malu la. hahah. nak exercise pon malu.

snap gambar dari atas tempat minuman. heheh.


dari kiri intan, muni, farid

ekceli mamat baju merah tu baru join company ktorang last week. masuk2 je kan, terus femes amos gitu. yelaaa shuai ge kot. siap ade orang cari die sampai meja nak snap gambar. wattaheck? berani betul pompuan zaman skang ni. haihhhh~ tak pasal pasal budak tu takut. hahaha. siap dia kate kalo die resign alasan dia adalah sebab ramai orang cari. kehkeh.

orang sabah bahhhh. tapi tak macam sabah pon. cakap pon cakap KL. hehe.

farid, kak zaila, intan dan botol ar kak zaila :D

ktorang minum minum dulu (minum air masak je ponnn) pastu baru la stat exercise. aku naik ats treadmill tu set nak burn 150 kalori tapi adehhh sampai 100 je la. hahah. pastu buat scratching.

pastu instructor FF ajar ktorang cara nak exercise. tapi aku tak dapat buat sangat. die suruh luruskan badan, pastu bengkokkan lutut pastu suruh bontot ke belakang sikit. cemane??? cemane nak bontot ke belakang??? hahahaha. sampai2 terjatuh aku sebab nak ke belakang kan montot. adehhhh :'D

lalu hasilnyaaaaaa.. malam tadi lenguh lenguh satu badan. duduk atas kusi urut tu, buat 2 kali. bila dah stop kebas kebas tapak kaki. hahahah.

dan pagi ni bangun, sengal2 otot dah berkurang. heheh. i lap u kusi urut osim! :P


No comments: