Saturday, October 30, 2010

saje nak tepek.. hehe






helooooooo! korang buat ape tu? :)

kejap je dah petang sabtu kan? huhu. pagi tadi, aku gi FF - oh muni sudah2 la tu ceta pasal pegi gym tak kurus nanti siap la ko!- hahaha

okay, saje nak tepek gambar time besday aku aritu. lum tepek kat mane2 lagi neh :P time besday aku aritu, aku dengan tunang ku pergi ke sunway piramid. kuar2 dari parking je, sampai kat area kedai konsep ala ala macam ceta p ramlee dulu2 yang ceta pasal arab arab tu.

nice sangat! tapi tak snap gambar kat situ ponnnn kecuali ayam penyet yang ktorang pergi tu. haa kedai tu kat area arab2 tu la

see see. kat luar tu konsep arab arab macam ceta p ramlee dulu2. hehe. cantik!!! suka!

pergi awal pagi. tak ramai orang sangat heheh.

ni plak, kat dinding kat tempat ice skating tu. heheh. jangan ditanya napa kaki ku macam tu :B harusla sebab tak sempat nak posingggg tapi RR dah snap dah. hahaha. malas nak suruh die snap semula :B

ini pulak kat depan restoren full house. hehe. tak makan sini pon, tumpang posing je :B

luv this photo :)

sekian ;p


No comments: