Monday, October 25, 2010

random piccas


...yang di snap guna iMuni :P

hari sabtu hanya ade 4 orang je kat ofis. mase ni dah tinggal 2 orang. hehe. sunyi kannnn =P

time ni lapar. nak buat nescafe tapi mesin air kat level ktorang rosak pulak. terpakse turun tingkat 9. takutnyaaaa. huhuhu.


lepas minum still lapar. hahah. makan coklat cik huzz kasi time posa aritu :D nasib baik tak makan isi straberi tu sebab rase die macam masam. sah2 la dah expired kan :D

pssst ni guna camera depan iPod. kualiti dia lagi OK la dari camera depan nokia 72 tu aku tu. heh heh.


pagi ahad breakfast kat NZ. lama tak makan sini. rinduuuuu =)

survey butik kawen. saje survey untuk sewa baju sahaja berapa. tapi tak jadi pon amek kat sini. hee. butik ni kat batu caves.


model jaket ZARA :P zara kat pavillion =P


maher zain????? hikhikhik :P

kesimpulannya...... cian adik lumix kena tinggal kat rumah jek. hihi. adik lumix jangan majuk tauuuu. hehe.

No comments: