Wednesday, October 27, 2010

officially FF member! heheh


hari ni adalah hari last day contest shape up yang aku join tuh. tapi esok stat 10 pagi officially timbang. tapi tadi aku g timbang, aku berjaya kurangkan 1.9kg wehooooo

kalo aku tak makan tony romas semalam dan tak makan nasi lauk ayam goreng kat NZ ari ahad aritu, mesti dah 3kg aku turun ni. hahaha. berangan =P

ala tak kesah menang ke tak sebab aku ade misi lain. heheh. misi kuruskan badan utk kawen laaaaa. tunang saya, sila terharu!!

saya kena kurus kurus time kawen nanti. bakal suami saya die tembam tembam takpe. laki perut moncit kan sexy. hahahaha geli je!

dan tadi, dah sign up untuk join FF! wehuuuuuuu. bukan apa, dah mula rase seronok exercise. release tensen. pulak tu bawah ofis je kan. senang :) company pon support sikit. so monthly bayar 102 jek. heheh.

harap2 esok berat time timbang lebih banyak dari tadi. aminnnn.

wajah pagi tadi.. auwwww masih tembam :P


2 comments:

ciare (^_^)v said...

nti pas kawen, 2 mgu b4 period jgn pegi gym ek...mn tau kot2 pregnant.kang xpsl2 jadik cam aku dulu...huhu

awal sgtke nasehat aku ni? HAHA

mun-e said...

hahahahahahahah

ciareeeee aku pon dah mula pk psl tu before buat keputusan nak join. hikhik.

ya ya kalo nak baby jgn g FF. heheh. kalo g pon buat yg ringan2 je seperti minum green tea free. hahaha. mekasih dong atas ingatannya ;)