Sunday, October 3, 2010

mission completed ;p


sabtu 2 oktober 2010


sampai sampai, dorang ni dok breakfast A&W dulu. aku plak awal2 dah makan nasi lemak mak buat 3-4 sudu. hikhik.

before mulakan hunt. photo group adalah WAJIB!! hehehe

the hunt start now!!

sempat lagi linda ni peace time tengah cari clue. aku pon sempat snap gambar. hahah. relax relax sudehh ;)

okeh, jom! ayuh bergerak!!

here we go!

ni kat bb park. RR tak penah ponnn bawah saya sampai sini? ;p

dorang tengah look around cari jawapan, aku snap gambar bole? :D sebab sini cantik tempat die. hehe. biase laaaa blogger ;p

sempat suruh dorang posing jugak. padahallllll ktorang tengah posing kat depan jawapan yang di carik. tapi tak dapat jawab clue tu. hampehhhh! huhuh.

on da way back. muka masing masing berkilat! ngeee ;D


sooooo nombor bape je group kitorang dapat??

tadaa! ktorang dapat tempat ke12 daripada 25. markah 72/100. salah 7 daripada 23 soalan ;)

ok la tu ;p cume hadiahnya 40 hengget jek. hahah. uh kalo dapat no 10 hadiah 200 okay~~ uhuu sikit lagik. padahal jumlah markah same jek. huuu.

dengan team musuh ketat time game ni (tapi geng kamceng kat ofis ;p) dorang dapat no3!! aaaa bencik! ;p

bangga walaupun menang 40 hengget jek :D

sebab tak puas hati, cari pasal ejek suar si reza hahah. die pakai track suit mase hunt. macam hunt budak sekolah. yelaa ktorang cari jawapan sampai times square okayyyy hahah. lawak mase ni sebab reza tengah cakap "ada aku kesah??" wahaha.

macam pangai budak budak yang kalah suka cari pasal :D

ape2 pon, kami adalah sangat hepi!!!!! ^^

hepi sangat!! suka la treasure hunt versi dewasa ni ^^

pasni, kalo ade aktiviti camni lagi, harap2 masih "layak" untuk masuk ;p


No comments: